Vrijwilligers gezocht!

De organisatie van de Decathlon Try Out Games, Decathlon Nationale C&D Indoorwedstrijden en Decathlon Pupillen Indoor ligt in handen van de SIA.

Per dag zijn er ruim 100 juryleden en/of vrijwilligers nodig om allerlei taken te vervullen en daarmee bij te dragen aan het goed verlopen van de wedstrijden voor de junioren C&D.

Omdat de SIA als stichting geen leden heeft roepen we eenieder die daarvoor belangstelling heeft op om ons te komen helpen.

Wat verwachten we van je?
De functies die je kunt vervullen zijn erg verschillend. Het varieert van jurylid tot koerier, van medewerker callroom tot medewerker materiaalploeg. Maar ook zijn wij op zoek naar fysiotherapeuten. Kortom: iedereen vervult een belangrijke rol om deze wedstrijden tot een succes te maken. Je kunt je opgeven voor zondag 19 december, zaterdag 22 januari, zondag 23 januari of zondag 13 maart. Maar, je mag je ook voor meerdere dagen opgeven. Het is ook mogelijk om je voor een dagdeel op te geven.

Wat kun je van ons verwachten?
Voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd. Alle vrijwilligers dragen eenzelfde shirt van de organisatie en zijn op die manier duidelijk herkenbaar. Daarnaast zorgen wij voor duidelijke instructies vooraf en begeleiding op de dag zelf.

Aanmelden voor de Indoorwedstrijden
Lijkt het je leuk om mee te helpen, meld je dan aan via deze link. Uiteraard kan je ook een voorkeur voor een functie opgeven.

Wil je eerst meer informatie dan kun je ook naar info@indoorapeldoorn.nl een e-mail sturen.