Veel gestelde vragen

Is er nog een wachtlijst voor onderdeel (…)?

Nee, we houden buiten Atletiek.nu om géén extra reservelijst of wachtlijst bij. Wel melden zich af en toe atleten af, waardoor er een nieuw plekje vrijkomt. Zorg dat je regelmatig Atletiek.nu checkt om je alsnog in te schrijven. In de week van 10 december is je kans het grootste, dan verwijderen we atleten die nog niet hebben betaald en komen er vermoedelijk ook plekjes vrij.

Mag ik als trainer mee naar de warming-up, de callroom of middenterrein?

Als trainer mag je mee de warming-up ruimte in. Je hoeft je daar niet vooraf voor aan te melden. Meld bij binnenkomst dat je trainer bent, dan krijg je een polsbandje voor toegang tot de warming up ruimte. De callroom en wedstrijdterrein is alleen toegankelijk voor de atleten en niet voor trainers.

Als ik te laat ben voor mijn onderdeel, bijvoorbeeld omdat een ander onderdeel uitloopt, mag ik dan mijn pogingen inhalen?

Je mag een poging inhalen zolang nog niet alle overige atleten dezelfde poging hebben afgerond. Heb je poging 1 gemist en we zijn al begonnen met poging 2, dan mag je poging 1 niet meer inhalen.

Hoeveel pogingen heb ik voor kogelstoten en verspringen?

We bieden minimaal 5 pogingen aan per atleet. Als de tijd het toelaat dan gaan we door t/m 6 pogingen.

Ik ben een Master atleet, welke horden hoogte bieden jullie aan?

De vrouwen lopen op de Senioren Vrouwen hoogte. De Mannen op de U18-M hoogte. Mochten er tenminste 8 aanmeldingen zijn voor 1 master leeftijdscategorie dan willen we proberen om voor die leeftijdscategorie een losse serie te maken op de horde hoogte behorend bij die leeftijd.

Ik ben een Junior D atleet, mag ik deelnemen?

Nee, deelname is uitsluitend voor U18 en ouder atleten. Het wedstrijdregelement schrijft voor dat je in 1 leeftijdscategorie hoger mag uitkomen, daar vallen D junioren helaas niet onder. In januari organiseren we een wedstrijd speciaal voor C & D junioren: Atletiek.nu – Nationale CD Indoor 2022 – Omnisport, Apeldoorn

Ik ben een Junior C atleet, mag ik deelnemen?

Ja, je schrijft je in als U18 atleet en doet de onderdelen met hun mee. Dat betekent dat je kogelstoot met 5kg (Mannen) en 3kg (Vrouwen) en hordenlopen op 91cm (Mannen) en 76cm (Vrouwen). Bekijk ook onze wedstrijd in januari, die is speciaal voor C & D Junioren: Atletiek.nu – Nationale CD Indoor 2022 – Omnisport, Apeldoorn