Veel gestelde vragen

Tot wanneer kan ik wijzigingen doorgeven voor de opstelling voor het estafetteteam?

Je kunt per email (info@indoorapeldoorn.nl) je wijzigingen doorgeven, of op de dag zelf bij het wedstrijdsecretariaat vóórdat de meldtijd verstrijkt.

Willen jullie mijn prestatie van onderdeel X omrekenen in plaats van mijn werkelijk behaalde prestatie?

We nemen automatisch de beste prestatie over uit je atleet profiel op Atletiek.nu. Alleen voor atleten die het onderdeel nog niet eerder hebben gedaan of niet in de periode waarvoor we naar de beste prestaties kijken, rekenen we prestaties om. Heb je al wel een beste prestatie staan voor het onderdeel, dan rekenen we dus géén prestatie om van een ander onderdeel, ook al zou dat in theorie voor een betere fictieve beste prestatie zorgen.

Mag ik inschrijven op 2 of meer onderdelen die gelijktijdig plaatsvinden? En hoe werkt dat dan?

Ja, je mag je op onderdelen inschrijven die elkaar overlappen en (deels) gelijktijdig plaatsvinden. Je mag tussendoor even weg bij een onderdeel om bij een ander onderdeel te starten. Houd er wel rekening mee dat als je terugkomt bij je onderdeel er niet op je gewacht wordt. Als de lat bij hoogspringen hoger is gelegd, wordt deze niet meer lager gelegd. Had je nog recht op poging 2 bij verspringen, en zijn alle atleten al aan poging 3 begonnen, dan mag jij poging 2 niet meer doen.

Ik heb geen beste prestatie staan voor een onderdeel, kunnen jullie een prestatie omrekenen?

We houden in eerste instantie de beste prestaties aan die Atletiek.nu automatisch invult. Voor de atleten waar geen beste prestatie automatisch wordt ingevuld, kijken we naar je atleet profiel. We gaan dan opzoek naar onderdelen die vergelijkbaar zijn en rekenen vervolgens de prestatie om.
Als je je bijvoorbeeld inschrijft voor de 300 meter, dan kijken we onder andere naar de 200 meter, 300 meter horden en 400 meter. Voor de 60 meter kijken we onder andere naar 80 meter en 100 meter, etc.

Mag ik in een andere of specifieke serie ingedeeld worden?

Nee. We hanteren officiële serieindelingen en verplaatsen atleten niet naar een andere serie omdat dat beter uitkomt icm met een ander onderdeel of omdat een andere serie sneller/langzamer is en de atleet liever daar start.

Krijg ik mijn inschrijfgeld terug?

We proberen iedereen een startplek te bieden, maar er vindt in de week van 15 januari een toelatingscreening plaats. Als blijkt dat je na afloop van de wedstrijd geen startplek van ons hebt gekregen, dan krijg je je inschrijfgeld voor die onderdelen terug.

Waarom betaal ik via Eventix 6 euro ipv 5 euro voor een ticket?

Eventix rekent 1 euro transactie- en administratiekosten, de tickets kosten daar dus ook 5 euro per stuk, plus eenmalig 1 euro administratie kosten.
Als je tijdens je inschrijving tickets meebesteld hebben we geen aanvullende kosten.
Let op: aan de deur kost een ticket 10 euro!

Ik heb tijdens het inschrijven entree tickets besteld, hoe en wanneer krijg ik die tickets?

Een paar dagen voor de wedstrijd krijg je per email e-tickets toegestuurd, je mag deze uitprinten of op je telefoon meenemen. Om te laten scannen bij entree.

Er zit erg weinig rusttijd tussen onderdeel A en onderdeel B, kan het tijdschema iets aangepast worden?

Het is helaas niet mogelijk om binnen een wedstrijddag van 9 uur voldoende rusttijd in te plannen voor alle combinaties van onderdelen, inclusief alle finales. Je moet als atleet een keuze maken. Je mag alles combineren, je mag tussendoor even weg bij een onderdeel om bij een ander onderdeel te starten. Houd er wel rekening mee dat als je terugkomt bij je onderdeel er niet op je gewacht wordt. Als de lat bij hoogspringen hoger is gelegd, wordt deze niet meer lager gelegd. Had je nog recht op poging 2 bij verspringen, en zijn alle atleten al aan poging 3 begonnen, dan mag jij poging 2 niet meer doen.