Nieuws

Inschrijving CD junioren

De inschrijving voor de Intersport Jonker Nationale C&D Indoorwedstrijden op 21 en 22 januari 2017 gaat op zondag 11 december open. Er kan tot zondag 8 januari worden ingeschreven. De inschrijfprocedure is enigszins gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Betaling kan uitsluitend plaatsvinden na de screening, die kort na de sluiting van de inschrijving zal plaatsvinden. Nadat de screening is gedaan zullen alle ingeschreven atleten hiervan op de hoogte worden gesteld per e-mail. Het inschrijfgeld dient binnen één week nadat deze mail is verstuurd betaald te zijn via Ideal. Is de betaling niet op tijd ontvangen dan wordt de toegelaten atleet verwijderd en een atleet van de reservelijst toegelaten.

Nieuwe uitvoering pupillenindoor geslaagd

Gisteren mochten de pupillen de indoor atletiek periode in Omnisport afsluiten. Na wekenlang top atletiek in alleen de wedstrijdatletiekhal, bleek zelfs Omnisport bijna te klein voor de pupillen. Na het grote aantal inschrijvingen in de afgelopen jaren hadden wij als organisatie besloten om ook de topsporthal (volleybalhal) in te zetten, waardoor nog meer atleten tegelijk aan de slag konden. En dat zorgde ervoor dat er maar liefst 539 pupillen konden deelnemen. Onder bezielende leiding van 92 groepsbegeleiders hebben zij een geweldige dag gehad.

En onder aanmoedigingen van 765 bezoekers en door de hulp van nog eens 111 juryleden, cassieres, catering medewerkers etc. konden zij ook geweldige prestaties leveren. Wij kwamen allemaal oren en ogen tekort, want er werd op 5 matten hooggesprongen, in 2 bakken vergesprongen, op 4 sectoren kogelgestoten en daarnaast nog gesprint en 600 meters gelopen. En dat alles tegelijk!

Het was fantastisch om te zien hoe pupillen, vrijwilligers en publiek genoot. Wij willen iedereen dan ook van harte bedanken voor het enthousiasme, de inzet en het plezier. Het was een zeer geslaagde editie!

 

Alle uitslagen zijn hier terug te vinden.

Foto’s gemaakt door Ed Turk

Foto’s gemaakt door Jouke Dijkstra

Foto’s en filmpjes gemaakt door Sportunzipped

Er zijn ook ontzettend veel foto’s en filmpjes gemaakt. De links volgen z.s.m.

Tijdschema en Groepsindeling Pupillenindoor bekend, Meisjes B en Jongens A2 pupillen hoog ipv ver

Het tijdschema en de groepsindeling (op alfabet van de voornaam!) voor de Intersport Jonker Pupillenindoor 2016 is bekend. LET OP: het startnummer kan afwijken van dat in eerdere communicatie.

Door het grote aantal inschrijvingen en de beperkte capaciteit bij het verspringen heeft de wedstrijdleiding besloten dat de Meisjes B pupillen en de Jongens Pupillen A 2e jaars gaan hoogspringen in plaats van verspringen. We reken op uw begrip voor deze wijziging.