Nieuws

Inschrijving 5e editie Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen is open!

De Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden liggen precies een week achter ons, maar de organisatie kijkt ook alweer vooruit naar de Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen. Deze zal plaatsvinden op zondag 8 maart 2015!

Zie voor alle informatie over deze indoorwedstrijd voor pupillen de pagina met wedstrijdinformatie.

De inschrijving voor deze landelijke pupillenwedstrijd is nu open en inschrijven kan uitsluitend via het inschrijfformulier dat je in dit bericht vindt. A-formulieren of andere wedstrijdformulieren zullen niet in behandeling worden genomen. De pupillen kunnen per vereniging ook alleen maar via één formulier ingeschreven worden (deze kan wel steeds weer aangevuld worden met nieuwe inschrijvingen. Het verstandigste is het om dit via het wedstrijdsecretariaat van de vereniging te laten verlopen.

Onderstaand vind je het inschrijfformulier dat gebruikt moet worden voor de inschrijving:

Inschrijfformulier Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen 2015

Wanneer een licentienummer nog niet is toegekend, kun je de pupil aanmelden met licentienummer 999999.

Het inschrijfformulier kan verstuurd worden naar info@indoorapeldoorn.nl.

Verder willen wij nog even enkele uitzonderingen aangeven t.o.v. andere indoor-/outdoorwedstrijden:
* Trainers, ploegleiders, ouders etc. hebben geen toegang tot het wedstrijdterrein en/of warming-upruimte. De pupillen worden tijdens de wedstrijd begeleidt door groepsbegeleiders die door de organisatie worden geregeld. Voor de toeschouwers is er een toegangsprijs van 5,00 euro per persoon (onder de 12 jaar gratis)
* De inschrijving sluit uiterlijk op 20 februari 2015, maar wanneer het maximumaantal van 440 inschrijving wordt bereikt is het ook vol = vol en kan niemand meer deelnemen.
* Het is wel mogelijk dat een vereniging eerst al enkele atleten aanmeld en later nog inschrijving aanvult (echter vol=vol). Graag dan steeds hetzelfde formulier gebruiken/toesturen en de atleten hierop aanvullen!

Wij zien alle inschrijvingen graag tegemoet en we gaan er samen een fantastische vijfde editie van de Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen van maken op zondag 8 maart 2018!

Fantastische 5e editie!

Het is inmiddels woensdag 21 januari, drie dagen na de 5e editie van de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden. De organisatie kijkt terug op een geweldig weekend.

In totaal waren ruim 950 atleten actief in het prachtige Omnisportcentrum en werden door hen bijna 2400 startplaatsen gevuld. Dat was voor onze wedstrijd een recordaantal! De atleten kwamen in totaal van 136 verschillende verenigingen. Je mag dus met zekerheid zeggen dat je hebt gestreden in een echt nationaal deelnemersveld.

Naast een recordaantal deelnemers, hebben wij ook een recordaantal bezoekers mogen ontvangen. Zowel op zaterdag als zondag zaten er op de tribunes ongeveer 900 toeschouwers. Samen met de ruim 140 vrijwilligers per dag zorgden zij voor een optimale sfeer in het stadion. Het was erg gezellig op de tribunes en de relaxte sfeer daalde neer op de atleten.

De prestaties die werden neergezet door alle atleten zijn overweldigend. Ook dit jaar zijn er weer een aantal atleten terecht gekomen in de allertijden ranglijsten:

Alida van Daalen van PAC stootte haar kogel naar 15.86 meter en staat daarmee nu 3e op de allertijden ranglijst bij de meisjes junionren D.
Afra Jiya van AV Lycurgus liep met haar 8.15 seconden over de 60 meter sprint de top10 allertijden binnen. Ook Kai van Gaalen (Hellas Utrecht) staat met zijn 9.37 seconden op de 60 meter horden in de top10 allertijden.
Op de zondag bereikten Shaquata King (7.82 sec. op de 60 meter sprint), Nicole Etman (1.70 meter bij hoogspringen) en Shaquille Emanuelson (16.22 meter met kogelstoten) met hun prestatie een plaats in de top10 allertijden!

Naast de prestaties die in de top10 allertijden zijn beland, hebben wij ook maar liefst 20 baanrecords moeten aanpassen na afgelopen weekend! Dit is geweldig!

Als organisatie hebben wij de afgelopen dagen ook al gekeken op de verschillende verenigingssites, omdat wij benieuwd waren naar de reacties en prestaties. Het blijkt dat er ontzettend veel clubrecords verbeterd te zijn afgelopen weekend. En aan het tellen van de persoonlijke records zullen we maar niet eens beginnen!

Zie voor de uitslagen van het afgelopen weekend de site van Betatiming.

Zie hier het Medailleklassement 2015.

Zie hier het Overzicht van finaleplaatsen per vereniging 2015.

Het was dus op alle vlakken een geweldig weekend. Wij hopen dat jullie als atleten, trainers, medewerkers, toeschouwers net zo hebben genoten. Wij willen in ieder geval iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage afgelopen weekend en hopen iedereen ook volgend jaar weer terug te zien bij de 6e editie van de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden!

Nog even nagenieten met foto’s en filmpjes? Zie onderstaande links:

Foto’s gemaakt door Ed Turk (zaterdag en zondag) (Deze fotosite wordt de komende week nog bijgewerkt)

Foto’s gemaakt door Hans Braker (zaterdag 17 januari)

Foto’s/video’s gemaakt door Sportunzipped (zaterdag 17 januari)

Foto’s/video’s gemaakt door Sportunzipped (zondag 18 januari)

Definitief tijdschema, groepsindeling en startnummers

Nog precies een week en de 5e editie van de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden gaan van start.

Overzicht van het tijdschema, de groepsindeling en alle startnummers vind je hieronder:

Definitief tijdschema Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden 2015

Startlijsten (incl. startnummers en groepsindeling) (versie 9 januari, afmeldingen/nieuwe toelatingen zijn hierin nog niet verwerkt. Definitieve lijsten volgen 16 januari)

Alle wedstrijdinformatie

Alle belangrijke informatie over deze wedstrijd vind je op de pagina wedstrijdinformatie. Lees deze goed door, zodat je goed voorbereid bent op de wedstrijd.

Groepsindeling
Bij het indelen van de groepen voor verspringen en kogelstoten hebben wij zoveel mogelijk rekening proberen te houden met atleten die dubbele onderdelen doen. Met het grote aantal atleten (dat meerdere onderdelen doet) bleek het onmogelijk om bij iedereen te voorkomen dat ze twee onderdelen te gelijk doen. Gelukkig is het in de meeste gevallen wel gelukt. Wij rekenen op ieders begrip hiervoor en mocht je onderdelen gelijktijdig doen, zorg dan dat je je in de callroom duidelijk voor beide onderdelen tegelijk meldt. De juryleden en callroommedewerkers zullen dan uiteraard zoveel mogelijk helpen om op een goede manier beide onderdelen gelijktijdig te kunnen afwerken.

Afhalen startnummer bij startnummerbureau
Check thuis alvast jouw startnummer, zodat je weet welk nummer je moet ophalen bij het startnummerbureau. Dit zorgt voor een goede doorstroming. Zorg dat je je envelop met startnummer ruim 60 minuten (voor polsstokhoogspringen 90 minuten) voor jouw eerste onderdeel ophaalt. Het startnummerbureau vind je in de centrale hal bij de hoofdingang.

Melden bij het meldbureau
In de envelop vind je ook meldkaart voor alle onderdelen die je doet. Deze meldkaarten dien je vervolgens ook 60 minuten (voor polsstokhoogspringen 90 minuten) voor de start van het onderdeel te laten scannen bij het meldbureau. Dit meldbureau vind je na het startnummerbureau, bovenaan de trap, rechts in het Sportcafé. Bij het scannen van jouw meldkaart, ben je direct voor al jouw onderdelen aangemeld. Wil je je dan nog afmelden voor een onderdeel, dan dien je een “afmeldkaart” in te vullen. Deze zijn te verkrijgen bij het meldbureau.

Melden estafetteteams
Voor de deelnemers van de estafette vragen wij om op de meldkaart van de estafette aan te geven wie de laatste loper van het team is. Dit hoeft alleen op de meldkaart van de laatste loper van het team. Voor de teams die hun volgorde al netjes via de mail hebben aangemeld, hoeven dit niet nogmaals te doen.

Melden in callroom
Daarna kun je plaatsnemen op de tribune van het Omnisport of starten met jouw warming-up in de warming-upruimte. Vervolgens moet je je op een bepaald moment melden in de callroom (naast de warming-upruimte). Zie voor de meldtijden in de callroom het tijdschema.

Afmelden
Afmeldingen kunnen nog worden doorgegeven via info@indoorapeldoorn.nl.

Trainers/begeleiders
Voor trainers/begeleiders is er een beperkte toegang tot de warming-upruimte. Alleen vooraf aangemelde trainers/begeleider krijgen toegang tot deze ruimte om atleten hier nog te kunnen begeleiden. Zie voor informatie over deze toegang de pagina wedstrijdinformatie en meld je aan via niels.van.leeningen@indoorapeldoorn.nl.
Trainers/begeleiders hebben geen toegang tot de callroom en wedstrijdterrein, maar kunnen uiteraard vanaf de tribune toezien.

 

De deuren van Omnisport zullen op beide dagen pas rond 8:00 uur open gaan!

Tot op zaterdag 17 en/of zondag 18 januari in het Omnisportcentrum te Apeldoorn!