Nieuws

Link beste prestatie bijvoegen

Let op dat bij de inschrijving een geldige link naar de beste prestatie is bijgevoegd. Als dat niet wordt gedaan dan is de opgegeven prestatie niet geldig en wordt niet meegenomen. Dit zou kunnen betekenen dat je niet wordt toegelaten tot de wedstrijd.

Voorbeeld van een juiste link naar de uitslagen is:
http://www.liveresults.nl/2012012122/event117h01.html

Voorbeeld van een verkeerde link naar de uitslagen is:
http://www.indoorapeldoorn.nl

 

Inschrijving is open tot en met 31 december

Afgelopen nacht is de inschrijving voor de 5e editie van de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijd van start gegaan.

Inschrijven kan op onze inschrijfpagina. Lees goed de informatie over het inschrijven door en controleer al jouw gegevens goed.

De inschrijving sluit op 31 december om 23:59:59 uur. Alleen voor het onderdeel 60 meter horden voor de categorieën jongens en meisjes junioren D 1e jaars geldt de regel vol = vol. Schrijf je dus snel in!

Het voorlopig tijdschema is te vinden op onderstaande link.

Voorlopig Tijdschema 2015

Na de geslaagde proef van vorig jaar zijn de volgende onderdelen ook dit jaar onderdeel van de wedstrijd:

  • Polsstokhoog voor de D junioren
  • 600 meter voor de D junioren
  • 1500 meter voor de C junioren

Trainers/begeleiders die toegang willen krijgen tot het warming-upgedeelte kunnen zich al aanmelden via niels.van.leeningen@indoorapeldoorn.nl. Zie voor de regels over de begeleiding de pagina met wedstrijdinformatie.

Volg ons ook via twitter en facebook voor de laatste informatie.

 

De jubileumedities in 2015

In 2015 zullen wij alweer voor de 5e keer de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden en Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen organiseren in het Omnisportcentrum te Apeldoorn. De organisatie is al van start gegaan en de data waarop de wedstrijden zullen plaatsvinden zijn definitief:

Zaterdag 17 januari 2015: Junioren D

Zondag 18 januari 2015: Junioren C

Zondag 8 maart 2015: Pupillen

Op deze website vind je al de nodige informatie over deze wedstrijden en wij houden je uiteraard via nieuwsberichten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil je altijd direct op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan via facebook en twitter.