Nieuws

Tijdschema en groepsindeling pupillenindoor zondag 8 maart 2015

Het tijdschema en de groepsindeling voor de 5e editie van de Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen op zondag 8 maart 2015 zijn bekend.

Je vindt dit tijdschema en de groepsindeling op onderstaande links:

Tijdschema Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen 2015

Groepsindeling Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen 2015

 

Inschrijving Indoor Pupillen is vol!

Vanochtend hebben wij inschrijving nummer 440 ontvangen. Dat betekent dat wij voor dit moment ons maximum hebben bereikt.

Ook de reservelijst is inmiddels volledig gevuld.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Degene die op dit moment staan ingeschreven krijgen binnenkort ook via hun wedstrijdsecretariaat meer informatie en houd vooral de site in de gaten voor het tijdschema, de groepsindeling en andere informatie.

Inschrijving 5e editie Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen is open!

De Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden liggen precies een week achter ons, maar de organisatie kijkt ook alweer vooruit naar de Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen. Deze zal plaatsvinden op zondag 8 maart 2015!

Zie voor alle informatie over deze indoorwedstrijd voor pupillen de pagina met wedstrijdinformatie.

De inschrijving voor deze landelijke pupillenwedstrijd is nu open en inschrijven kan uitsluitend via het inschrijfformulier dat je in dit bericht vindt. A-formulieren of andere wedstrijdformulieren zullen niet in behandeling worden genomen. De pupillen kunnen per vereniging ook alleen maar via één formulier ingeschreven worden (deze kan wel steeds weer aangevuld worden met nieuwe inschrijvingen. Het verstandigste is het om dit via het wedstrijdsecretariaat van de vereniging te laten verlopen.

Onderstaand vind je het inschrijfformulier dat gebruikt moet worden voor de inschrijving:

Inschrijfformulier Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen 2015

Wanneer een licentienummer nog niet is toegekend, kun je de pupil aanmelden met licentienummer 999999.

Het inschrijfformulier kan verstuurd worden naar info@indoorapeldoorn.nl.

Verder willen wij nog even enkele uitzonderingen aangeven t.o.v. andere indoor-/outdoorwedstrijden:
* Trainers, ploegleiders, ouders etc. hebben geen toegang tot het wedstrijdterrein en/of warming-upruimte. De pupillen worden tijdens de wedstrijd begeleidt door groepsbegeleiders die door de organisatie worden geregeld. Voor de toeschouwers is er een toegangsprijs van 5,00 euro per persoon (onder de 12 jaar gratis)
* De inschrijving sluit uiterlijk op 20 februari 2015, maar wanneer het maximumaantal van 440 inschrijving wordt bereikt is het ook vol = vol en kan niemand meer deelnemen.
* Het is wel mogelijk dat een vereniging eerst al enkele atleten aanmeld en later nog inschrijving aanvult (echter vol=vol). Graag dan steeds hetzelfde formulier gebruiken/toesturen en de atleten hierop aanvullen!

Wij zien alle inschrijvingen graag tegemoet en we gaan er samen een fantastische vijfde editie van de Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen van maken op zondag 8 maart 2018!