Nieuws

De jubileumedities in 2015

In 2015 zullen wij alweer voor de 5e keer de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden en Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen organiseren in het Omnisportcentrum te Apeldoorn. De organisatie is al van start gegaan en de data waarop de wedstrijden zullen plaatsvinden zijn definitief:

Zaterdag 17 januari 2015: Junioren D

Zondag 18 januari 2015: Junioren C

Zondag 8 maart 2015: Pupillen

Op deze website vind je al de nodige informatie over deze wedstrijden en wij houden je uiteraard via nieuwsberichten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil je altijd direct op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan via facebook en twitter.

Uitslagen Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen 2014

Afgelopen zondag vond in Omnisport de Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen 2014 plaats. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de wedstrijd. De atleten waren ontzettend enthousiast, de begeleiding heeft perfect werk geleverd en de vele juryleden zorgden voor een zeer vlot verloop van de wedstrijd. De pupillen waren in grote getalen aanwezig (we hadden weinig afmeldingen) en de prestaties waren fantastisch. Wij waren ook blij met het vele publiek dat de wedstrijd vanaf de tribunes heeft gevolgd.

Via deze weg willen wij dan ook alvast alle vrijwilligers, atleten en toeschouwers hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet en enthousiasme.

De uitslagen van de verschillende categorieën zijn te vinden in de onderstaande documenten:

Uitslagen Meisjes pupillen C en Mini 2014
Uitslagen Meisjes pupillen B 2014
Uitslagen Meisjes pupillen A1 2014
Uitslagen Meisjes pupillen A2 2014
Uitslagen Jongens pupillen C en Mini 2014
Uitslagen Jongens pupillen B 2014
Uitslagen Jongens pupillen A1 2014
Uitslagen Jongens pupillen A2 2014

Tijdens de wedstrijd zijn er ook vele foto’s gemaakt van de pupillen. Deze zijn te vinden via de onderstaande links:

Foto’s gemaakt door Ed Turk

Foto’s gemaakt door Jouke Dijkstra

Foto’s gemaakt door Rob van Campen

Filmpjes gemaakt door Sportunzipped (binnen enkele dagen staat alles online)

 

Tijdschema en groepsindeling zijn bekend

Het definitieve tijdschema en de groepsindelingen voor de 4e editie van de Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen op zondag 2 maart 2014 zijn bekend.

Je vindt deze hieronder:

Tijdschema pupillenindoor 2014

Groepsindeling pupillen 2014

Melden voor de wedstrijd
Het Omnisportcentrum opent op zondag 2 maart om 9:00 uur haar deuren. Zorg dat je je ruim 30 minuten voor jouw eerste onderdeel in het Sportcafé (bij de deur naar de kleedkamers) hebt gemeld, zodat wij er tijdig voor kunnen zorgen dat je bij jouw groepsbegeleider bent. De groepsbegeleider heeft de startnummers en zal 20 – 30 minuten voor aanvang van het eerste onderdeel met de groep een gezamenlijke warming-up starten en er vervolgens de gehele dag voor zorgen dat de atleten op tijd bij de onderdelen zijn.

Categorieën
Bij de jongens pupillen C en mini zijn de groep gemengd. Voor de prijsuitreiking zullen wij echter wel onderscheid maken tussen de pupillen C en mini en zijn er voor beide categorieën aparte prijsuitreikingen.

Toeschouwers/begeleiding
Wij willen iedereen er nog op wijzen dat de begeleiding van de pupillen in handen van de groepsbegeleiders, welke zijn aangesteld door de organisatie, ligt en dat ouders, verzorgers, trainers en andere bezoekers van deze wedstrijd geen toegang hebben tot de warming-upruimte en het wedstrijdterrein. De reden hiervoor is de beperkte ruimte en de grote hoeveelheid deelnemers. De wedstrijd is uiteraard goed te volgen vanaf de tribunes. De toegangsprijs voor alle bezoekers boven de 12 jaar is 4,00 euro (graag gepast betalen, geen pin aanwezig).

Zorg dus ook dat je jouw kind een tasje met voldoende eten en drinken voor de gehele dag meegeeft naar de warming-upruimte. Tussen de onderdelen zullen de kinderen niet terugkomen naar de tribunes (hooguit bij meer dan een uur ruimte tussen twee onderdelen).

Foto’s en filmpjes
De organisatie heeft een aantal mediamensen, ook verantwoordelijk voor officiële foto’s/filmpjes bij de NK’s indoor en de CD-indoor, toegang verschaft tot het wedstrijdterrein om foto’s en filmpjes te maken. Deze foto’s en filmpjes zullen na afloop van de wedstrijd op internet worden gepubliceerd. Links naar deze websites zullen op onze website worden geplaatst en verdere verspreiding of gebruik van de foto’s wordt door de organsiatie niet toegestaan.
Wil en/of mag jij niet op foto’s op internet komen te staan, geef dit dan voorafgaand aan de wedstrijd door aan Niels van Leeningen via niels.van.leeningen@indoorapeldoorn.nl.

Parkeren
Niet zo lang geleden is er naast het Omnisportcentrum een Mediamarkt geopend welke erg veel bezoekers heeft. De parkeerplaats voor de Mediamarkt en bij de hoofdingang van het Omnisport is bedoeld voor de bezoekers van de Mediamarkt. Wij verzoeken alle ouders van onze atleten dus bij aankomst op het parkeerterrein door te rijden langs het Omnisport en aan de achterkant (kan van de Intratuin) te parkeren. Vervolgens kun je teruglopen naar de hoofdingang en hier de het Omnisport binnen gaan.
Houd rekening met enige drukte in het begin van de ochtend, zodat je niet te laat aanwezig bent.

Zie voor meer informatie de pagina wedstrijdinformatie.

Voor vragen kun je terecht bij info@indoorapeldoorn.nl.

Voor afmeldingen kun je terecht bij marianne.brinkman@indoorapeldoorn.nl.