Inschrijven Junioren C&D Indoor 2020

Je kunt je inschrijven via www.atletiek.nu.

De inschrijving is geopend vanaf 12 december 2022 tot en met  15 januari 2023.

Tijdens de Decathlon Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden 2020 kan er worden deelgenomen aan maximaal drie onderdelen. In atletiek.nu kun je je wel voor vier onderdelen inschrijven, echter het vierde onderdeel MAG alleen de 4×50 meter estafette zijn. Schrijf je toch in voor vier onderdelen dan is jouw inschrijving ongeldig en zal deze worden verwijderd!

Per team kan één atleet het gehele team inschrijven via www.atletiek.nu.

De inschrijfkosten bedragen 9,00 euro per onderdeel.
De 4×50 meter kost 3,00 per atleet (12 euro per team).

De toelating voor de wedstrijd geschiedt op basis van beste prestatie en niet op het tijdstip van inschrijven (een uitzondering hierop is de inschrijving voor de 4×50 meter en de 60 mh voor 1e jaars D-junioren, deze onderdelen gaan wel op basis van tijdstip van inschrijving).
Alleen voor het hoogspringen geldt dat bij een gelijke inschrijving (gelijke hoogte) van meerdere atleten er uiteindelijk ook geselecteerd wordt op basis van tijdstip van inschrijving.

Nadat de inschrijving is gesloten worden maximaal de volgende aantallen atleten toegelaten per categorie (=jaargang):

  • 60 m en 60 mh:  48 atleten
  • 600/800/1000 m: 36 atleten
  • 1500 m: 30 atleten
  • 4×50 m: 24 teams per dag voor de jongens en meisjes (geen splitsing per jaargang).
  • ver en kogel: 40 atleten in de voorronden die tussen 10:00 en 14:00 uur plaatsvinden en waarvan er maximaal 12 atleten zich kwalificeren voor de wedstrijd vanaf  14:00 uur. Zie voor kwalificatie-eisen de wedstrijdinformatie.
  • hoog: 16 atleten
  • polshoog: 8 deelnemers (schrijven er per jaargang minder atleten in dan kan het totaal aantal tot 16 worden aangevuld met atleten uit de andere jaargang)

Het is verplicht aan de inschrijving een accurate link naar de beste prestatie toe te voegen. Deze kan in het formulier worden ingevuld. Als het een link is naar een algemene verenigingssite is dit niet voldoende. De link moet ons direct naar de uitslagenlijst van de bewuste wedstrijd sturen. Wanneer dit niet het geval is, wordt jouw prestatie op 0.00 sec./min./meter gezet en kan dit consequenties hebben voor deelname.

Let op dat je het wijzigen van een PR  zelf moet doen op de site van atletiek.nu.

Voorbeeld van een juiste link naar de uitslagen is:
http://www.liveresults.nl/2012012122/event117h01.html

Voorbeeld van een verkeerde link naar de uitslagen is:
http://www.indoorapeldoorn.nl

Want dan zouden wij die hele site moeten doorzoeken en dat doen we niet!

Mocht in de adresbalk alleen de algemene verenigingsnaam te zien zijn, klik dan op de rechtermuisknop en vervolgens op “copy shortcut” of “kopieer snelkoppeling”. Dan wordt de juiste link wel zichtbaar.