Vrijwilligers

De organisatie van de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden en Intersport Jonker Nationale Pupillen Indoor 2017 ligt in handen van vijf verenigingen.

Per dag zijn er ruim 150 juryleden en/of vrijwilligers nodig om allerlei taken te vervullen en daarmee bij te dragen aan het goed verlopen van de wedstrijden voor de junioren C&D.

Vanuit de vijf organiserende verenigingen zullen veel juryleden/vrijwilligers actief zijn, maar wij roepen ook anderen op om ons te komen helpen.

 

Wat verwachten we van je?
De functies die je kunt vervullen zijn erg verschillend. Het varieert van jurylid tot koerier, van medewerker callroom tot medewerker materiaalploeg. Maar ook zijn wij op zoek naar fysiotherapeuten. Kortom: iedereen vervult een belangrijke rol om deze wedstrijden tot een succes te maken. Je kunt je opgeven voor zaterdag 21 januari, zondag 22 januari of zondag 12 maart 2017. Maar, je mag je ook voor meerdere dagen opgeven. Het is ook mogelijk om je voor een dagdeel op te geven.

Wat kun je van ons verwachten?
Voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd. Alle vrijwilligers dragen eenzelfde shirt van de organisatie en zijn op die manier duidelijk herkenbaar. Daarnaast zorgen wij voor duidelijke instructies vooraf en begeleiding op de dag zelf.

Meld je aan
Lijkt het je leuk om mee te helpen, meld je dan aan!

Wil je helpen als jurylid of vrijwilligers tijdens de Nationale Pupillen Indoor op zondag 12 maart 2017, meld je dan bij Niels van Leeningen (niels.van.leeningen@indoorapeldoorn.nl). Uiteraard mag je ook een voorkeur voor een functie opgeven.

Wil je eerst meer informatie dan kun je ook naar bovenstaande adres een e-mail sturen.