Vrijwilligers

De organisatie van de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden 2013 ligt in handen van zes verenigingen.

Per dag zijn er ruim 120 juryleden en/of vrijwilligers nodig om allerlei taken te vervullen en daarmee bij te dragen aan het goed verlopen van de wedstrijden voor de junioren C&D.

Vanuit de zes organiserende verenigingen zullen veel juryleden/vrijwilligers actief zijn, maar wij roepen ook anderen op om ons te komen helpen.

 

Wat verwachten we van je?
De functies die je kunt vervullen zijn erg verschillend. Het varieert van jurylid tot koerier, van medewerker callroom tot medewerker materiaalploeg. Maar ook zijn wij op zoek naar fysiotherapeuten. Kortom: iedereen vervult een belangrijke rol om deze wedstrijden tot een succes te maken. Je kunt je opgeven voor zaterdag 18 of alleen zondag 19 januari. Maar, je mag je ook voor beide dagen opgeven.

Wat kun je van ons verwachten?
Voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd. Alle vrijwilligers dragen eenzelfde shirt van de organisatie en zijn op die manier duidelijk herkenbaar.

Meld je aan
Lijkt het je leuk om mee te helpen, meld je dan aan.

Wil je helpen als jurylid of vrijwilligers, meld je dan bij Niels van Leeningen (niels.van.leeningen@indoorapeldoorn.nl) en geef aan of je op zaterdag, zondag of beide dagen wilt helpen. Wil je eerst meer informatie dan kun je ook naar bovenstaande adres een e-mail sturen.