Bezoeken & Parkeren

Publiek

Ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden en/of de Intersport Jonker Nationale Pupillen Indoor in het Omnisportcentrum in Apeldoorn.

De toegangsprijzen voor de editie in 2016 zijn:

5,00 euro per persoon per dag (alle leeftijden)

Pinnen is mogelijk, evenals contant betalen.

Iedere betalende bezoeker ontvangt een polsbandje en deze dient altijd zichtbaar om de pols gedragen te worden. Dit polsbandje geeft toegang tot de tribunes en het sportcafe van het Omnisportcentrum. Elke dag heeft een eigen kleur polsbandje.

Het verspringen zal voor enkele groepen in de verspringbak in het warming-upgedeelte plaatsvinden. Toeschouwers voor dit onderdeel kunnen zich 5 minuten voor de start van het onderdeel melden in het sportcafe bij de deur naar de kleedkamers/warming-upruimte. Hier zullen zij opgevangen worden door medewerkers van de organisatie en zij begeleiden de toeschouwers naar de wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd zullen zij ook weer begeleid worden naar het sportcafe.

 

Trainers, coaches en begeleiders

Trainers, coaches en begeleiders zijn uiteraard ook van harte welkom bij de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijd in het Omnisportcentrum in Apeldoorn.

De toegangsprijs voor trainers, coaches en begeleiders bedraagt ook 5,00 euro per persoon per dag.

Pinnen is mogelijk, evenals contant betalen.

Trainers, coaches en begeleiders kunnen zich van te voren aanmelden (tot 21 januari 2016) via info@indoorapeldoorn.nl om ook toegang te krijgen tot de warming-upruimte. I.v.m. de beperkte ruimte in het warming-upgedeelte krijgt 1 trainer, coach of begeleider per 7 atleten van een vereniging toegang tot deze ruimte. Bij de aanmelding graag de naam van de trainer, coach, begeleider, de naam van de vereniging en de dag waarop u toestemming wilt vermelden.
Er zal geen uitzondering gemaakt worden voor regio-trainers, specialisatie-trainers etc. Ook zij zullen zich namens een vereniging dienen aan te melden.

Bovenstaande toegang voor trainers, coaches en begeleiders geldt niet voor de pupillenwedstrijd. Tijdens deze wedstrijd is het niet mogelijk voor trainers, coaches en begeleiders om toegang te krijgen tot de warming-up ruimte. Zie hiervoor de wedstrijdinformatie onder het kopje “Pupillen”

Iedere betalende en vooraf aangemelde trainer, coach of begeleider ontvangt een polsbandje en deze dient altijd zichtbaar om de pols gedragen te worden. Dit polsbandje geeft toegang tot de tribunes, het sportcafe en warming-upruimte van het Omnisportcentrum. Elke dag heeft een eigen kleur bandje.

Alleen de atleten en de medewerkers van de organisatie hebben toegang tot de callroom en het wedstrijdterrein.

 

Parkeren

Rond het Omnisportcentrum is voldoende parkeergelegenheid. Bezoekers kunnen hier gratis parkeren. De parkeerruimte voor de Mediamarkt dient zoveel mogelijk vrij gelaten te worden door onze bezoekers. Parkeren kan aan de achterzijde van het Omnisportcentrum en aan de rechterzijde van de oprijlaan.