Vrijwilligers gezocht Nationale CD-indoor 2018

De nationale CD-indoor wordt georganiseerd door de Stichting Indoor Atletiek. Als stichting hebben we geen leden en moeten we voor vrijwilligers terug vallen op verenigingen en atletiekliefhebbers om wedstrijden mogelijk te maken. Wij zijn er, en jullie hopelijk ook, een grote voorstander van om meer wedstrijden in Omnisport te organiseren. Echter, om meer wedstrijden in het indoorseizoen in Omnisport mogelijk te maken kunnen we niet onbeperkt terugvallen op de verenigingen in en om Apeldoorn. Die verenigingen worden al behoorlijk belast met alle wedstrijden die er nu in Omnisport worden georganiseerd. Daarom de oproep om hulp op 20 en 21 januari 2018. We hebben op beide dagen zo’n 90 vrijwilligers nodig (als die allemaal hele dagen zouden komen). Hulp is welkom voor de hele dag of voor een deel van de dag: van 9:00-14:00 uur, van 12:30-15:00 uur, van 14-16:30 uur en van 16:00-19:00 uur. Kun je helpen mail ons dan opĀ info@indoorapeldoorn.nl.